مرکز فروش نقل گل محمدی یک کیلویی بدون هیچ مانعی امکان تولید محصول در تناژ بالا را دارد و آماده است نقل مورد نیاز تجار و فعالین حوزه پخش مواد سوغاتی را در هر حجم و مقداری تامین کند. صادرات نقل گل محمدی در سالهای اخیر رشد خوبی داشته است. نباید فراموش کرد که مهم ترین موضوع برای هر کشوری رسیدن به توسعه اقتصادی و برخورداری از محصولات صادرات محور می باشد چرا که این امر نقش مهمی در افزایش اشتغال در کشور دارد. خوشبختانه این مساله در صنعت نقل تحقق یافته و با صادرات نقل گل محمدی بر تعداد واحدهای تولیدی افزوده شده است.
مزیت نقل گل محمدی نسبت به قند
نقل گل محمدی در مقایسه با قند خوراکی مزایای متعددی دارد که در ادامه به بیان این مزیت ها پرداخته می شود:
- مهم ترین مزیت نقل گل محمدی نسبت به قند در نحوه تولید این دو محصول است. برای تهیه قندماده شیمیایی به کار برده می شود که در صورت استفاده بیش از حد خطرناک بوده و می تواند منجر به افزایش آسیب های کبدی شود. به گفته محققان قند کمترین میزان ارزش غذایی را داشته و تنها حسن آن طعم شیرینش می باشد. این در حالی است که برای تهیه ی نقل گل محمدی نه تنها از ترکیبات شیمیایی استفاده نمی شود بلکه برای افزایش خواص آن از برگ گل که منبع بسیاری از ویتامین هاست استفاده می شود.
- دومین مزیت نقل نسبت به قند این است که برای تولید نقل ساختار شکر تغییر می یابد که این امر کمک زیادی در هضم و تجزیه ی راحت آن می کند. حالت آب شوندگی که در حین تناول نقل وجود دارد ناشی از همین تغییر مولکولی است که در ساختار شکر اتفاق افتاده است. از سویی نرم بودن بافت نقل سبب شده این محصول شیرینی کمتری به نسبت قند و نبات داشته باشد و در صورت رعایت حد تعادل امکان استفاده برای افراد دیابتی نیز وجود دارد.
- همان طور که اشاره شد تنها حسن قند شیرین بودن آن است حال آنکه بیشتر نقل های تولیدی با گیاهان دارویی از قبیل برگ گل محمدی، بهار نارنج، گل گاو زبان، زعفران، دارچین و زنجبیل معطر می شوند که هر کدام دارای آثار درمانی مخصوص به خود هستند.
قیمت فروش نقل گل محمدی یک کیلویی
در بحث تعیین قیمت نقل گل محمدی یک کیلویی عوامل متعددی می تواند دخیل باشد. نوع مغزی که استفاده میشود در مقوله قیمت تعیین کننده است. معمولا نقل های با مغز گردو و پسته قیمت بالاتری به نسبت خلال بادام دارند و خریداران قیمت بیشتری بابت خریدشان پرداخت می کنند. در سال های اخیر مغز گردو و پسته با افزایش بی رویه قیمت مواجه شده و این امر باعث تغییر در نرخ صنایع غذایی مرتبط شده است.
مقدار مغز نیز دومین عامل تاثیر گذار در قیمت نقل گل محمدی است بسته به مقدار مغزی که تولید کنندگان برای تولید این محصول به کار می گیرند قیمت نهایی دچار تغییر می شود. کیفیت مغزی هم که به کار می رود می تواند یکی از عوامل ارزش گذاری محصول نهایی باشد چرا که برای خرید مواد اولیه مرغوب هزینه بیشتری پرداخت می شود که به طور مستقیم تاثیر خود را روی قیمت فروش نقل می گذارد.