برای خوش طعم شدن نقل بیدمشک بسته بندی تولید کننده و واحد تولیدی اصلی ترین نقش را ایفا می کند. نحوه تولید نقل اینکه از کدام روش برای تولید نقل بیدمشک استفاده شود (چون نقل بیدمشک ارومیه به دو روش تولید می شود)، نوع خلال بادام مصرفی(برخی واحدهای تولیدی برای کاهش هزینه های خود از میزان بیدمشک کمتری برای معطر ساختن خلال بادام های استفاده شده در نقل بیدمشک استفاده می کنند طبعا این کاهش در بیدمشک در میزان عطر خلال بادام تهیه شده نیز تاثیر می گذارد) و نوع بستهبندی و دوام و استحکام آن در حفظ عطر و بوی نقل تولید شده سومین عاملی است که باعث می شود نقل های تولید شده به شکل خوش طعم و خوشمزه تولید شوند.
اهمیت بسته بندی در حفظ عطر و بوی نقل بیدمشک
معمولا محصولات و فرآورده هایی که در بازار با عطر خوش و بوی دلپذیر شناخته می شوند و مصرف کنندگان نیز بیشتر آن را به دلیل عطر خوبی که دارد خریداری می کنند حتما باید دارای بسته بندی مناسبی باشند تا اولا مانع از کاهش عطر آن گردد و ثانیا مدت ماندگاری آن را افزایش دهد. بسته بندی های نامناسب قطعا نمی توانند تولید کننده را در این هدف همراهی کنند و خیلی مساعد این کار نیستند. پس بنابراین واحدهای تولیدی حتما باید در انتخاب نوع بسته بندی کمال دقت را داشته باشند.
نقل ارومیه نیز از جمله محصولاتی است که در بازار آن را با عطر و بوی فوق العاده ای که دارد می شناسند و همین نیز باعث شده که آن را در عروسی ها و همراه چای مصرف کنند و از عطر آن نهایت لذت را ببرند. بسته های مقوای و نایلونی از رایج ترین ارقام بسته بندی نقل محسوب می شوند. از نظر وزنی نیز وزن های کیلویی و نیم کیلویی بیشترین کاربرد را دارند.
تولید عمده نقل بیدمشک بسته بندی
با تولید عمده نقل بیدمشک بسته بندی شده هم کار توزیع براحتی و سهولت انجام می گیرد چون به اندازه کافی نقل مورد نیاز وجود دارد و مشکلی از بابت تامین بار فروشندگان وجود نخواهد داشت و هم امکان صادرات به کشورهای دیگر نیز ایجاد می شود چرا که یکی از شروط موفقیت در باب صادرات یک محصول در دسترس بودن و تامین آسان است که جملگی این موارد با تولید عمده تضمین می شود.