خوش عطری و خوش طعمی مهم ترین مشخصه نقل گردویی گل محمدی است. در کارخانه تولید نقل به این مهم توجه شده و تولید کنندگان سعی می کنند نقل گلاب گل محمدی را در غایت خوش عطری و خوش طعمی تولید کنند. خریدار نیز علاقمند به خرید این نقل به جهت بوی معطر آن است. وجود شیرین کننده های معطر نظیر نقل ها همراه با چای تلخی آن را گرفته و لذت خاصی به آن می دهند که بسیار خوشایند خانواده هاست.
برای خوش عطری نقل گردویی گل محمدی چه نکاتی را باید رعایت کرد؟
برای خوش عطر شدن نقل گل محمدی شرط اول عطر آگین بودن برگ گل هایی است که در تولید نقل مورد استفاده قرار می گیرد. نقل تولید شده نتیجه مواد اولیه است قطعا اگر گل های محمدی که در تولید نقل استفاده می شود دارای عطر و بوی کافی باشد نقل های تولید شده نیز عطر لازم را خواهد داشت از این رو بر تولید کنندگان لازم است که حتما از گل های معطر برای امر تولید استفاده کنند. معمولا در تولیدی های ارومیه از گل محمدی آذرشهر و خوی که مرغوب ترین نوع گل محمدی را دارند استفاده می شود.
شرط دوم میزان گلی است که برای تولید به کار برده می شود. برای اینکه عطر نقل گل محمدی به درستی احساس شود و مورد پسند مصرف کننده باشد حتما باید درصد گل مصرف شده کمتر از حد استاندارد خود نباشد تا بتواند نقل ما عطر لازم را داشته باشد. خرید نقل گل محمدی بیشتر ناشی از عطر خوب آن است و خریدار با توجه به این اصل دست به خرید آن می زند.
شرط سوم این است که در تولید نقل گل محمدی حتما از خود برگ گل استفاده شود. گلاب یا اسانس گل به تنهایی کافی نبوده و بعد از مدت کوتاهی عطر و بوی خود را از دست می دهد این در حالی است که در نمونه های تولید شده با برگ گل این مشکل وجود ندارد و نقل ما عطر و بوی مورد انتظار را دارد.
عرضه کننده نقل گردویی گل محمدی خوش عطر در بازار
نقل گل محمدی در عین اینکه در آجیل سراها فروخته می شود و از ملزومات فروشگاه های خشکبار است بخاطر عطر فوقالعاده ای که دارد در عطاری ها و ادویه فروشی ها نیز عرضه می شود. فروش نقل گل محمدی هم چنین در سوپر مارکت ها نیز قابلیت عرضه دارد و سوپری ها نیز می توانند این محصول سنتی و سالم را در بسته بندی های کوچک و بزرگ در اختیار مشتریان خود قرار دهند.